Wandelen en fietsen

Heeft u niets met fietsen of wielrennen? Lees dan niet verder.  De man van Vivian, Willem, heeft een hardnekkige verslaving, maar hij wil  daar niemand anders ongevraagd mee  lastig vallen.

Houdt u wel van fietsen, dan bent u door Willem van harte uitgenodigd om samen het prachtige landschap rondom Sippenaeken grensoverschrijdend te verkennen. Informeer naar de mogelijkheden van fietsverhuur.

Een van de weinige voordelen van de Corona lockdown in België was dat Willem veel tijd had om te fietsen en de mooiste Routes te verkennen, vooral in België. Deze wil hij graag delen met wielrenners die eens wat anders willen rijden dan alweer Lus-2 Van de Amstel-Gold route. 

Op de website GPX Routes delen Willem en zijn fietsvrienden hun mooiste tochtjes, die meestal beginnen in de buurt van Bistro Le Soigneur. Laat u verrassen door de mooie routes in Belgie, Nederland en Duitsland. Hij gaat graag met u mee, als er tijd is, en anders kunt u de routes via de Garmin vragen.

A Gen Veld beschikt over diverse wandelroutes, van een klein ommetje tot een pittige 15 km. door het Limburgse heuvellandschap. De vele wandelpaden door de weilanden van boerderijen – uniek in Nederland!

Het Geuldal is een schitterend natuurgebied in het 5 sterrenlandschap. Het Bovenste Bos. Een hellingbos nabij Epen. Met een beetje geluk kunt u hier reeën, of vossen tegenkomen.

fietsen
Roe Deer
Scroll naar boven