Over ons

Willem en VivianIn mei 2016 begon Willem met zijn grote droom, een eigen horeca zaak! Bistro Le Soigneur was geboren. Op 200 meter van A Gen Veld Vakantie-appartmenten. Vanaf 2017 wist eigenlijk het hele dorp dat Willem en Vivian wilden verhuizen naar Sippenaeken. Want iedereen uit het dorp kreeg, gewild of ongewild, de vraag:

“Weet je niks leuks meer te koop hier in de buurt? Iets met een oude stal erbij, of met veel ruimte….

Want Vivian had namelijk ook nog een droom. Klussen, renoveren, en service bieden aan mensen, is wat ze graag doet. Een huis met de optie tot het ontvangen van toeristen, dat zou het plaatje compleet maken.

Dus toen Marcel, de vorige eigenaar van A Gen Veld, in de zomer van 2018 op het terras zat met de vraag: “Willem, ik ga mijn huis verkopen, is het niks voor jullie?”  Was de keuze snel gemaakt.

Vanaf 01-08-2019 zijn wij dus de trotse eigenaren van deze prachtige locatie. We hopen er in de komende tijd onze eigen draai aan te kunnen geven, en er een plekje van te kunnen maken, waar u zich thuis voelt. Waar u het echte vakantiegevoel kan beleven. Nu en in de toekomst.

Met vriendelijke groeten,
Vivian en Willem Wijlaars

Scroll naar boven